tag:blogger.com,1999:blog-8111041910612093331.post3897909505742951807..comments2023-10-14T01:33:52.770-07:00Comments on Sanattır Yemek: LahmacunSanattryemekhttp://www.blogger.com/profile/16980147877661886067noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8111041910612093331.post-83904106179679312112011-02-06T16:00:41.769-08:002011-02-06T16:00:41.769-08:00Oncelikle ziyaretiniz icin tesekkur ederim :)Lahma...Oncelikle ziyaretiniz icin tesekkur ederim :)Lahmacun icin yogurdugum hamur;ev ekmegi yaptiysaniz kivami ayni, bir de mayalandigi icin oldukca yumusak oluyor,disarida yedigimiz lahmacunla ayni diyebilirim.Sadece ic harcin gelmedigi kenar kisimlari citir oldu sanirim hazir lahmacunlarda bu sekilde.Gonul rahatligi ile deneyebilirsiniz oglunuz icin,benim oglum bunu buyuk bir zevkle yedi:))Simdiden afiyet olsun.Sanattryemekhttps://www.blogger.com/profile/16980147877661886067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8111041910612093331.post-78196339140281656802011-02-06T15:10:36.648-08:002011-02-06T15:10:36.648-08:00Merhabalar. Blogunuzu nasil kesfettim diye soracak...Merhabalar. Blogunuzu nasil kesfettim diye soracak olursaniz:)) Ozlem hanimin blogunda "Sanattir yemek ve altta "lahmacun" yazisini gorunce hemen bakmam lazim dedim. Hersey cok guzel gozukuyor ama ben ozellikle lahmacunu sormak istiyorum. Hamuru yumusak oluyor mu? Oglum lahmacunu cok seviyor fakat Amerika'da bu biraz sikinti. Evde yapilanlarda da hamurun sertligi gibi bir durum soz konusu olunca ozlem iyice artiyor. Insaallah bu sefer olur. Bloguma beklerim. Tanistigimiza memnun oldum. Selam ve sevgiler.Selen cake and Turkish Cuisinehttp://turkishfoodsanddesserts.blogspot.com/noreply@blogger.com