Malzemeler:
1 adet pastaban
1 su bardagi ılık su
1 yemek kasıgı seker
1 yemek kasıgı nescafe
uzeri icin kakao
Kremasi:
2,5 su bardagı sut
1 cay bardagı un
1 cay bardagı seker
1 yumurta
1 paket vanılın
1 paket pınar labne
Yapılısı: Sut, un, seker ve yumurtayı mikser ile cırpalım. Kısık ateste karıstırarak kıvam alıncaya kadar pisirelim. Kaynamaya baslayınca vanilin ekleyelim. Kremamız ılık hale gelince labne peynirinı ekleyip, tam olarak karısması icin cırpalım.
Su, seker, nescafe karisimini kekimizin alt tabanına yumurta fırcası ile surelim.Uzerine kremamızın yarısını surelim. Sonra ıslattıgımız diger keki uzerine koyup, kremamızı heryerini kapatacak sekilde surelim. En ustunu suzgec yardımıyla kakao ile susleyelim. Kenarlarını da isterseniz susleyebilirsiniz. Ben burda kenarları icin, ıspanaklı kek tozu kullandım.
Afiyet olsun...